Обяви » Обяви за екскурзии и почивки » Виаленд Турция приключения за малки и големи

PATEKI.bg преустановява дейността си на 5 Май 2018 г. поради липса на допълнително финансиране.

Молим да ни извините за причиненото неудобство.
 PATEKI.BG
 Обяви за екскурзии и почивки  Обяви за екскурзии и почивки
Потребител: Анонимен | Вход | Регистрация
Добави екскурзия
»  Екскурзии и почивки
» Туристически агенции
Обява №
» Избрани обяви
» Запазени търсения


Виаленд, Турция – приключения за малки и големи
21.06.2015 в 23:01

Искали сте да заведете детето си близо, в топла държава в парк като Дисни? Ето че съседите ни в Турция предлагат уникални забавления за деца и възрастни. И то близо и по-достъпно.

Разположен на 600 000 кв.м площ, в Истанбул, Виаланд Парк ще ви предложи незабравими преживявания и забавление, което никога няма да забравите. Той е съвсем нов, отваря врати за посетители 2013 г.

На територията на Парка има Шопинг център, множество кафенета, ресторанти, възможност за бързо хранене и няколко тематични парка : Vialand Castel / Дворецът Виаланд /; World of Adventure Свят на приключения ; Game World /Свят на игри/ и The World of Legends /Свят на Легенди/. В парка има обособени зони за забавления за всички вкусове. Малките посетители могат да се забавляват в специално обособена зона, предлагаща множество атракциони - влакче, с което обикалят умален вариант на целия свят, блъскащи се колички и въртележки, малчуганите дори могат да станат герои във филми в специалния симулатор.

За запалените фенове на Спондж Боб Квадратни Гащи тематичният парк предлага специално 4Д приключение – великото спасяване на медузи. Децата, които обичат за изследват природата могат да го направят с героите от Никелаудиън – Дора и Диего, отново в 4Д авантюра.

Търсачите на силни усещания имат на разположението си влакчета виещи се в облаците, рафтинг, приключение в мрачен сафари тунел, тунел на ужасите и други изненади. Паркът има и историческа зона, която предлага разходка по улиците на стария Истанбул, както и пътешествие до 1453 г. в деня на покоряването на града. Шопинг маниаците също няма да останат разочаровани - множество магазини, удовлетворяващи и най-капризните вкусове ви очакват в шопинг центъра.

Освен забележителния си тематичен парк и шопинг площи, сега Виаленд предлага и 10 хектара с биологично езеро и пътечки за разходка и релакс. В парковите площи са засадени 60000 дървета и храсти, истински рай за любителите на спокойствието. Паркът разполага с ресторанти, 5D кино, шоу център. Концерти през цялото лято и много изненади Ви очакват във VIALAND - отговорът на всичко, което търсите.

Коментари
Няма добавени коментари
Антиспам код
Обяви | Условия за ползване | Помощ | Партньори | Контакти
© 2011-2018 ПЪТЕКИ.БГ ЕООД. В сайтът се използват графични елементи от Sanscons и Tango icons.
Всички права запазени.
Автомобили
Имоти
Работа
Фирми и организации
Екскурзии и почивки
Хотели
Заведения
Малки обяви